Despre Voiaja.com

De cate ori ai avut îndoieli când ai plănuit vacanța ta, de cate ori ai vrut să știi mai multe despre destinul călătoriei tale sau poate chiar nu ai avut un destin de fapt? Ei bine, aici am creat pentru tine acel ghid de călătorie social , care te va ajuta pe tine și pe ceilalți utilizatori.

Voiaja.com se naște din dorința de a crea un ghid turistic on-line, dinamic, social, unde dorim să arătam adevăratele obiective turistice, unde împreună le votăm și le calificăm, pentru a crea cele mai reușite experiențe în călătoriile tale.

Ideea s-a consolidat în primăvara anului 2014 când lipsiți de ideei în stabilirea următoarei vacanțe, 3 prieteni s-au gândit cum să facă un ghid turistic cât mai amplu bazat în preferințele și comentariile publicului social. Cert este că exista nenumărate blog-uri unde autori foarte buni povestesc cu lux de amănunte trăirile lor plăcute și mai puțin plăcute în diverse destinații, însă atunci când dorești să-ți planifici vacanța ceea ce dorești cu siguranță este să pierzi cât mai puțin timp în căutarea destinației tău. Zis și făcut, grupul s-a pus la muncă elaborând, planul proiectului, strategii de funcționare, etape de dezvoltare, multe ore de desen, schițe, programare și nu în ultimul rând stabilirea numelui: voiaja, sinonim cu a călătorii, un cuvânt importat și în limba română, simplu și elegant provenind din limba franceza.

Proiectul a fost împărțit în diferite etape, prima și cea mai importantă este versiunea BETA, care a luat naștere odata cu publicarea platformei on-line, pe data de 13 octombrie 2014, și ce se va finaliza pe 10 ianuarie 2015. În toată această perioada aplicația va fi monitorizată îndeaproape pentru corectarea eventualelor erori, îmbunătățirea utilizării și multe alte noutăți. Până la finalizarea versiunii BETA, aplicația va deține o versiune total compatibila și cu dispozitivele mobile.

Ce conține acest ghid turistic on-line?

Proiectul se bazează în puncte de interes și obiective adăugate atât de echipa Voiaja.com cât și de utilizatorii, atât înregistrați cât și cei anonimi, filtrate pe destinații și țări. Atât destinațiile, punctele de interes cât și obiectivele turistice pot fi valorate și calificate de public, pentru a putea obține acel top al obiectivelor și destinațiilor, total actualizat și bazat pe opinia și gusturile publicului social.

Planuri de viitor

În funcție de impactul aplicației și cât de mare va fi cerința, echipa proiectului deține o foarte lunga lista de îmbunătățiri și noi funcții care se vor aplica în timp, în dorința de a face din Voiaja.com acea broșura electronică cu toate informațiile utile pentru vacanța ta, în care sa știi ce poți vedea, și ce trebuie neapărat sa vezi, unde poți mânca sau unde te poți caza, în funcție de criteriile și gusturile tale.

Pentru moment Voiaja.com este disponibilă doar în limba Româna și doar pentru România, însă în scurt timp va fi disponibilă și în alte limbi având ca scop atragerea turiștilor din alte țări către România și posibilitatea de integrare a obiectivelor și punctelor de interes din alte tari.

Contam cu tine!

Utilizatori, sau autori de conținut, vizitatori al unui obiectiv sau călători în căutarea aventurii, lectori, vizionari, critici, toți sunteți așteptați, sa comentați, sa valorați obiective existente, să adaugați obiective noi și locuri care credeți că toți trebuie sa le vizitam măcar o data în viata. Nu ezitați sa ne comunicați erori, sugestii sau critici pe adresa de e-mail salut@voiaja.com .

Suntem foarte deschiși și așteptam propuneri de colaborări sau ideei ce pot face din acest proiect locul unde începe vacanța ta și a altor multi voiajori.